Ontinyent celebrarà aquesta vesprada el ‘I Dirt Track Ciutat d’Ontinyent’

Aquesta vesprada, a partir de les 16.30 hores, la capital de la Vall d’Albaida celebrarà el ‘I Dirt Track Ciutat d’Ontinyent’, organitzat pel Motoclub Ontinyent. Aquest esdeveniment compta també amb el patrocini de l’Ajuntament de la localitat, qui ha fet possible l’adequació de l’espai on es realitzarà la prova, junt a l’Ecoparc, i la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana.

Pel que fa a la modalitat de Dirt Track, molt utilitzada actualment per pilots professionals com a exercici d’entrenament, consisteix en una cursa a huit voltes a un circuit ovalat de 80 metres de llarg i 40 metres d’ample on l’adrenalina dels participants jugarà un paper fonamental.

Segons informen des de l’Organització, aquesta serà la primera vegada que una exhibició de Dirt Track tinga lloc a la ciutat, després d’haver observat la bona acollida que aquestes curses van tindre a la localitat veïna de Banyeres de Mariola, “fa dos anys es van desplaçar 7.000 persones al circuit que es va preparar en Banyeres, el que ens fa pensar que la gent respondrà bé a aquesta iniciativa”, comuniquen des del Motoclub Ontinyent.

Les portes estaran obertes poc abans de les 16.30, moment en que començaran les curses d’exhibició en les que participaran únicament pilots locals. Amb una entrada gratuïta i apta per a tots els públics, el Motoclub Ontinyent oferirà, fins a les 20.30 hores, una vesprada plena d’emoció amb la qual pretén “mostrar el nivell i l’afició motera del poble”, segons indiquen.