fbpx

Ontinyent en alerta: 4 vies tallades i classes suspeses

Categories Societat

La neu ha tornat a ser la protagonista d’aquest matí a Ontinyent. Des d’ahir de vesprada i fins a les 24 h de hui, la capital de la Vall d’Albaida es troba en alerta roja per risc de nevades i de moment, la previsió està complint-se. Des d’aproximadament les 5 de la matinada, ha començat a nevar a Ontinyent amb intensitat pel que, des de l’Ajuntament s’ha decidit suspendre l’activitat docent tant als col·legis com als centres especialitzats.

Pel que fa a les incidències registrades en carreteres i camins, des de l’Ajuntament informen que “s’ha hagut de tallar la carretera a Bocairent, el Camí dels Carros, el Camí la Costa i el Camí Vell d’Agullent”. El consistori prega “que es circule amb precaució, especialment als polígons industrials, tot i que és més convenient no fer cap desplaçament que no siga necessari”.

L’alerta per risc de nevades a Ontinyent, segons informen des de l’Agència Estatal de Meteorologia, estarà en actiu fins a les 24 hores de hui però, segons la previsió, a partir de les 12 h, les precipitacions passaran a ser en forma de pluja.

Per consultar l’estat de les carreteres, abans de fer el desplaçament, cal consultar la pàgina web de la Direcció General de Tràfic.

 

error: