fbpx

Ontinyent, líder europea en seguretat ciutadana

Categories Societat

La taxa de criminalitat d’Ontinyent ha baixat un 0,6% en l’últim any, consolidant a la capital de la Vall d’Albaida com una de les més segures d’Europa. Així, en l’any 2015 la taxa de criminalitat se situava en 17,6 x 1000 habitants, mentre que enguany la xifra és de 17 x 1000. Aquesta taxa converteix a Ontinyent en un municipi líder en seguretat ciutadana ja no sols a escala europea, sinó també nacional (on la taxa és de 45 x 1000).

Aquestes dades es posaven de manifest en la Junta de Seguretat d’Ontinyent que va tindre lloc ahir de matí, presidida per l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i en la que van estar presents la regidora de Seguretat, Tudi Guillem, i responsables de la Policia Local, Policia Nacional, Policia Autonòmica i Guàrdia Civil.

Altres aspectes en matèria de seguretat tractats en la Junta van estar relacionats amb les infraccions penals registrades en la ciutat. Així, en el disseminat “han baixat un 65% i en el cas urbà un 3,1% en l’últim any”, manifesten des del Govern d’Ontinyent.

 

error: