fbpx

Ontinyent premiat pel seu casc històric

Categories Política

L’Associació Archival ha reconegut el treball que està fent-se per part de l’Ajuntament d’Ontinyent en la recuperació del centre històric de la ciutat. Aquesta setmana es lliuraven els seus guardons anuals en un acte que tenia lloc al Centre Cultural La Beneficència de València, on acudien representants del consistori.

Entre els guardonats, l’ Ajuntament ontinyentí va ser l’única administació distinguida per les diverses accions que ha vingut impulsant en defensa del casc històric de la ciutat en tres vessants: les obres públiques realitzades als barris (que van acumulat més de dos milions d’euros durant la passada legislatura al Poble Nou i La Vila); accions d’esponjament i enderrocs en habitatges en molt mal estat, a les quals s’ha dedicat ja més de 300.000 euros; i el Pla d’Ajudes a la Rehabilitació que ja ha tingut 3 edicions a les que ja es supera els 70 beneficiaris. A més a més, al llarg de l’any es duen a terme diverses accions per dinamitzar el barri.

Archival és una  entitat que enguany compleix el seu XXV aniversari en defensa del patrimoni cultural dels centres històrics d’Espanya.

error: