fbpx

Ontinyent s’estrena a les carreres de muntanya aquest diumege

Categories Esports

Els amants de les carreres per muntanya es reuniran aquest diumenge a Ontinyent per disputar el Clariano Trail, 2a prova del Campionat de Lliga Autonòmica de la FEMECV que per primera vegada se celebra a la capital de la Vall d’Albaida.

Uns dels seus organitzadors, el Club d’Esports de Muntanya i Escalada Like Sport ha presentat l’equip amb el qual competirà a la trail running de diumenge com a la resta de competicions d’àmbit autonòmic, nacional i internacional de renom de 2016. El grup d’homes i dones està format  per 9 membres, tots ells valencians.

La cursa arreplega dos modalitats Absoluta i Cadet/Júnior. A la Absoluta els participans hauran de recórrer 25,7 km amb 1.300 metres de desnivell. I els que competeixen a les categories de Cadet i Júnior hauran de fer 14,40 km amb 630 metres de desnivell.

L’eixida del recorregut serà al Poliesportiu Municipal a les 09:00h i passarà per Pou l’Olleta, Pou clar, senda de Casa de Galindo al Pla del Quincaller, Senda Enginyers amb pujada a l’Alt dels Carlistes i baixada a l’Ombia de Ponce que tornarà a pujar fins l’Alt de Ponce, punt més alt de la cursa. La trail continuarà per l’Alt de Quincaller, Molí de Lluna, pujada al Castellar i baixada al Cagalló del Gegant fins arribar al Camí del Torrater, Enginyers, cementeri  per tornar al poliesportiu, final de la cursa.

cartel528

error: