fbpx

Ontinyent tancarà aquesta vesprada el ‘X Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida’

Amb l’arribada de La Fira, que enguany celebra el seu 600 aniversari, Ontinyent torna a tindre una cita amb les i els amants del running amb el ‘V Gran Fons Ontinyent Trofeu de Fira’. Enguany, l’esdeveniment suposarà l’última de les competicions incloses a la desena edició del Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida. A banda d’aquesta activitat esportiva, gran varietat de propostes d’oci i culturals es desenvoluparan, durant aquest cap de setmana, al municipi.

Pel que fa a l’àmbit esportiu, aquesta vesprada, a les 17.00 hores, es donarà l’eixida de la cursa que tanca la X Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida al CC El Teler, on està prevista també la meta. La cursa comptarà amb un exigent recorregut de més d’onze kilòmetres on s’inclouen les pujades del carrer del Delme i dels carrers de La Vila.

Altra de les opcions esportives, que es desenvoluparà durant tot el diumenge, és la ruta ciclista ‘La Vall en Bici’ organitzada pel ‘Col·lectiu Ontinyent En Bici’. L’eixida, que es realitzarà des de l’Estació d’Ontinyent, on s’agafarà un tren a Agres, farà un recorregut per la via verda del Xitxarra amb direcció a les Llomes de Sant Jaume fins a arribar a l’ermita. Els participants podran tornar també fent ús del tren a les 19.36 hores de la vesprada.

Sumant-se a l’oferta atlètica i ciclista, el Club Excursionista Ontinyent CEO celebra aquest diumenge la ‘XXXVIII Marxa Infantil i Juvenil per Muntanya’. Amb eixida a les 09.00 hores des del carrer de la Serratella, al polígon de l’Altet, la ruta farà un recorregut de 7 kilòmetres per paratges com la Serratella, la cova Blanca, el Tambulló de les Mentides o la Xoça. Les inscripcions podran realitzar-se de 08.30 hores a 08.50 hores al mateix lloc de l’eixida.

Pel que fa a les alternatives culturals del cap de setmana, l’Oficina de Joventut ha organitzat per a aquest matí una Ruta de Memòria Històrica per la ciutat d’Ontinyent, la qual comptarà amb la visualització del documental ‘Les mamàs belgues’ i la posterior visita als refugis de Tortosa i Delgado. Aquesta activitat s’iniciarà a les 10.00 hores al Casal Jove d’Ontinyent.

Completant l’agenda referent al segon cap de setmana de novembre, el Teatre Echegaray acollirà la representació de l’obra ‘Estrella’, inclosa dins del programa cultural impulsat per l’Ajuntament d’Ontinyent. L’espectacle, que començarà a les 19.00 hores d’aquesta vesprada, té un cost de 6€ pel que fa a l’entrada general i de 5€ amb descompte.