fbpx

Ontinyent tindrà nou Palau de Justícia

Fa tan sols uns minuts, l’Ajuntament d’Ontinyent ha donat a conéixer la posada en marxa del nou Palau de Justícia per a la ciutat d’Ontinyent. Amb ubicació al barri del Llombo, es pretén rehabilitar l’antiga fàbrica de Bernabeu, prèvia adquisició de les instal·lacions per part de l’Ajuntament.

La 1a tinent d’alcalde, Rebeca Torró, acudia aquest matí a la presentació del Pla d’Infraestructures Judicial, on es contempla l’actuació prevista a Ontinyent, una actuació que Torró ha destacat com “una demanda històrica que finalment va a ser atesa, després d’un intens treball per part de l’alcalde i el Govern d’Ontinyent per buscar la fórmula que permetera arribar a un acord amb la Conselleria per a fer-ho possible”.

El nou espai, situat a 450 metres de l’actual Palau de Justícia, consta d’una construcció aïllada que permet l’optimització de recorreguts i zones comunes. Amb els informes favorables i la inclusió de l’actuació en el Pla d’Infraestructures Judicials de la Conselleria, el següent pas serà l’inici dels tràmits formals per a la compra de l’edifici per part de l’Ajuntament.