fbpx

Ontinyent torna a sol·licitar una EOI pròpia

Categories Societat

El govern local d’Ontinyent ha sol·licitat la creació d’una escola oficial d’idiomes pròpia a la conselleria d’Educació ara que aquesta es troba redissenyant del nou mapa d’escoles, així com la reestructuració de tot el sistema d’ensenyament d’idiomes que està duent a terme la Conselleria amb l’objectiu d’augmentar el nivell.

“Hem tingut converses amb la direcció general de la qual depèn la seua creació i amb l’equip directiu de l’EOI de Xàtiva que s’ha mostrat receptiu, per la qual cosa existeix una clara predisposició a la nostra proposta”, avança el regidor d’Educació, Óscar Borrell.

Amb aquesta petició, ja són 4 les vegades que Ontinyent ha demandat una escola oficial d’idiomes pròpia. La primera vegada es va sol·licitar l’any 1999, la segona en el 2001, després en el 2006 i, de nou, deu anys després, es torna a demandar.

En l’actualitat, Ontinyent és aulari depenent de l’EOI de Xàtiva, anteriorment ho era d’Alzira, i açò, segons s’arreplega en la moció “crea molts inconvenients a l’hora de la gestió administrativa, de l’autonomia del centre per a determinades actuacions, de l’oferta formativa, doncs no hi ha nivells superiors dels idiomes que s’estudien com tampoc es pot oferir altres idiomes”.

Aquesta sol·licitud es va realitzar a l’últim plenari celebrat i va estar votada a favor per unanimitat.

error: