fbpx

Ontinyent viu la nit més màgica de l’any

Categories Societat

L’Emissari Real, Jacobo, arribava aquest matí a la plaça Major per anunciar l’arribada dels SS.MM. els Reis d’Orient a la ciutat. Jacobo era acompanyat a la seua entrada a la ciutat per la “Costereta” per centenars de xiquets i xiquetes, recorrent diversos carrers fins arribar a una plaça plena de gom a gom. Allí Jacobo era rebut per l’alcalde, Jorge Rodríguez, i els regidors de la corporació, sent convidat a  pujar al balcó de l’Ajuntament vell, des d’on ha llegit un missatge dels Reis Mags als al voltant de 2000 xiquets i majors que assistien a rebre l’emissari.

En aquest missatge, els Reis convidaven a tota la població a assistir aquesta vesprada a la Gran Cavalcada que se celebrarà a partir de les 18.30 h, des de la parròquia de Sant Josep.

El recorregut de la Cavalcada compren els carrers de José Simó Marín, del Músic Martínez Valls, l’avinguda de Daniel Gil, la plaça de la Concepció, els carrers de Josep Melcior Gomis i de Maians fins arribar a la plaça Major, i més concretament al Betlem que es troba front la façana de l’ajuntament. A continuació, els Reis es dirigiran al Sant Hospital de Beneficència a visitar els xiquets i majors, i lliurar-los els primers regals.

 

 

error: