fbpx

Les Comarques Centrals Valencianes podrien declarar la independència en 36 anys

Encara que la idea inicial no és la de crear la quarta província entre València i Alacant, els portaveus polítics de les seccions alevins de tots els partits polítics representats en els municipis han avançat que estan estudiant un informe de viabilitat per declarar la independència de les Comarques Centrals Valencianes en un temps aproximat de 36 anys.
Un dels assessors d’esta iniciativa, el socarrat Armando Jaleo, ha manifestat que n’hi ha dos alternatives que s’estan pensant com a estratègia per assolir la independència de les Comarques Centrals Valencianes. La primera d’elles passaria per deixar-se envair pels andorrans, rendir-se i després de formar part de l’estat andorrà del sud, emancipar-se. L’altra passa directament per deixar que continue l’embolic a Espanya i quan ja no quede res, proclamar el nou estat de les Comarques Centrals.
Es pensa en un temps de 36 anys perquè serà ideal per a que els actuals membres de les seccions alevins dels partits polítics puguen comandar la situació i així estar una mitja de vint anys en el poder i jubilar-se com a ministres o ambaixadors del nou estat.
De moment no n’hi ha nom definit per al futur estat de les Comarques Centrals Valencianes. Es plantegen possibilitats com Marimuntanya o la Terra Mitja. En aquest sentit es farà un referèndum.

error: