fbpx

Perfomance i set discjòqueis per fer ballar les Carpes del Bou

Categories Societat

Les Carpes del Bou, que amenitzen la vesprada-nit del cap de setmana del Bou en Corda, enguany tornen amb força amb un espectacle en directe per al dissabte a la nit i l’actuació de set discjòqueis, un d’ells d’àmbit internacional. Així, el LCB Festival, tal com l’anomenen des de l’organització, comptarà amb el veneçolà Dj. Arnaldos i sis Dj’s d’Ontinyent.

Dissabte i diumenge, l’esplanada de Tortosa i Delgado, que enguany estrena imatge, comptarà amb sis carpes i una pizzeria, acompanyades de la música d’una selecció de discjòqueis de la zona, com són Dj. Sergio, Dj. Mario, Dj. Paco Vives, Dj. Luis Belda, Dj. Víctor Santamaría i Philantropic. Dissabte a la nit, a les 23.30 h, tindrà lloc la performance ‘DG Led Show’ i l’actuació de Dj. Arnaldos. Aquest veneçolà ha participat en festivals de música electrònica tan importants com Tomorrowland de Bèlgica i altres en països com Holanda o Anglaterra.

p1210597c

LCB Festival està organitzat per l’Associació d’Hostalers de la Vall d’Albaida, AHVAL, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i l’empresa ‘Gente Divergente‘.

error: