fbpx

Rafael Soler serà el nou president de la Societat Unió Artística Musical

La Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent tindrà a partir de 2019 un nou president arran de l’assemblea electoral celebrada el dissabte de vesprada. Es tracta del soci numerari de l’entitat musical, Rafael Soler Garcia, qui agafarà el testimoni de l’actual presidenta, Trini Belda.

La Unió va celebrar una assemblea general extraordinària en la qual van tindre lloc les eleccions a la presidència de la societat. L’única candidatura presentada, segons expliquen des de la Unió, va ser la de Rafael Soler, pel que va ser ratificat per l’assemblea i proclamat president electe.

Segons expliquen des de la Unió, “Rafael Soler i el seu equip treballaran conjuntament amb l’equip de la presidenta eixint, Trini Belda, fins l’Assemblea General Ordinària, que se celebrarà en el primer trimestre del 2019”. Des de l’organització musical han volgut “donar les gràcies a Trini pels seus anys de dedicació”. Trini Belda romandrà en el càrrec com a representant de l’entitat fins al relleu que tindrà lloc als primers mesos de 2019.