fbpx

Rebeca Moss es queda a les portes d’Eurovisió

Categories Societat

La valldalbaidina Rebeca Moss s’ha quedat a les portes de representar a Espanya en el festival d’Eurovisió. Amb el tema ‘Volveré por ti‘, aquesta cantant ha quedat entre les deu més votades en el procés de selecció obert al públic. “La cançó tenia un perfil eurovisiu 100%, ja que va de menys a més musicalment parlant i té una eclosió en els aguts que és una característica habitual en aquesta cita internacional”, detalla Rebeca. “Em vaig presentar amb l’esperança de què tinguera una gran acollida, fins i tot amb l’aspiració de quedar entre els tres primers llocs en la votació popular, però no ha pogut ser”.

Malgrat el resultat, la cantant valora positivament l’experiència: “Ara puc dir què és Eurovisió, els seus pros i els seus contres, encara que en la balança guanya la part positiva. He rebut el suport del públic i això sempre és gratificant”. La prova: estar entre les deu més votades i que el Lyric Video del tema en Youtube té quasi 80.000 visites en tan sols un mes. I no sols això. ‘Volveré por ti‘ ha estat entre els deu primers temes de la llista d’Itunes, la plataforma de descàrregues musicals més important. “La cançó ha estat una de les més descarregades, el que posa de manifest la gran acollida que está tenint per part del públic, els ho dec tot a ells”.

Rebeca Moss, nascuda en Alfarrasí però resident des dels 7 anys en Benigànim, va ser una de les concursants de la primera edició de ‘La Voz‘, formant part de l’equip de Malú i on es va quedar a les portes de la final. A més a més, ha sigut corista de Bony M, telonera de Kellis, cantant de R&B, ha participat en espectacles en acústic com el Tribut a Witney Houston i ‘Jazz para la historia‘.

error: