fbpx

Sanitat reconeix només 34 positius en la ciutat

Categories Portada, premsavalenciana, Societat

L’última actualització de les dades que la Conselleria de Sanitat ha fet públiques al voltant dels contagis per Covid-19 indiquen un total de 34 casos actius a la ciutat d’Ontinyent.

Com explicava aquest periòdic en la seua edició del dissabte, les actualitzacions per municipis de la pàgina web es realitzen dimarts i divendres, i no sempre de manera completa, sinó afegint les dades de manera parcial. Pel que previsiblement aquestes dades corresponguen als contagis comptabilitzats el passat divendres, quan fonts del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent confirmaven a El Periòdic d’Ontinyent uns 40 casos positius al municipi. Una informació que era confirmada pel mateix alcalde a les seues xarxes socials.

Segons ha pogut saber aquest mitjà , tant ahir com el dia de hui continuen realitzant-se proves PCR a tots els contactes d’aquests contagis confirmats, per tal de controlar la traçabilitat i la propagació del virus. Atenen a aquestes circumstàncies, és previsible que el nombre actual de casos positius s’haja vist augmentat des de les dades del divendres.

error: