fbpx

Sanitat reconeix només 34 positius en la ciutat

L’última actualització de les dades que la Conselleria de Sanitat ha fet públiques al voltant dels contagis per Covid-19 indiquen un total de 34 casos actius a la ciutat d’Ontinyent.

Com explicava aquest periòdic en la seua edició del dissabte, les actualitzacions per municipis de la pàgina web es realitzen dimarts i divendres, i no sempre de manera completa, sinó afegint les dades de manera parcial. Pel que previsiblement aquestes dades corresponguen als contagis comptabilitzats el passat divendres, quan fonts del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent confirmaven a El Periòdic d’Ontinyent uns 40 casos positius al municipi. Una informació que era confirmada pel mateix alcalde a les seues xarxes socials.

Segons ha pogut saber aquest mitjà , tant ahir com el dia de hui continuen realitzant-se proves PCR a tots els contactes d’aquests contagis confirmats, per tal de controlar la traçabilitat i la propagació del virus. Atenen a aquestes circumstàncies, és previsible que el nombre actual de casos positius s’haja vist augmentat des de les dades del divendres.