fbpx

Sant Josep enceta el mes faller 2017 amb el pregó

Categories Societat

Demà dissabte a partir de les 17 hores s’enceta el mes faller. Encara que els juniors de Sant Josep ja estan vivint la prèvia amb les activitats que han desplegat al llarg de les últimes setmanes, és a partir de demà quan comença a intensificar-se la programació festiva.

I ho farà amb el pregó de les festes i la proclamació dels fallers. L’acte tindrà lloc al pati de la parròquia de Sant Josep, amb l’escenari resguardat a la part coberta, però de moment amb la tranquil·litat que ofereixen les bones previsions meteorològiques.

Víctor Climent, amb una sòlida trajectòria com a educador del centre junior on va arribar a ser el màxim responsable, serà l’encarregat d’encetar el temps faller amb el seu pregó. La seua vivència, com a xiquet i com a monitor, la seua vinculació a la parròquia i el seu treball durant molts anys són la garantia d’un bon material discursiu per al pregó que proclama la festa fallera.

Però abans s’imposarà el faixí als fallers i la banda a les falleres. Els juniors van elegir al mes de desembre als seus màxims exponents. Marc Revert i Aitana Ferrero seran els fallers majors d’enguany. A partir de demà dissabte ja podran presidir una festa en la que els vertaders protagonistes són els xiquets, en un centre on disfruten prop de mil persones entre juniors i educadors.

error: