fbpx

S’endurirà el control als vehicles que passen a deshora pel Carrer Major

Categories Societat

Des del Govern d’Ontinyent s’han escoltat les propostes dels veïns residents en el Carrer Major i estan valorant què mesures adoptar per tal de tractar la problemàtica del tràfic a aquesta via. No obstant açò, la mesura que va  prenent força és la de deixar el carrer obert al matí, ampliant l’horari fins i tot fins a les 13,30-14 hores i tancar-la al tràfic per les vesprades.

Aquesta és la idea que es consensuava en la reunió prèvia que els representants municipals mantenien amb els comerciants del carrer, ja que la proposta primera era tancar-la a les 10 del matí, idea que no van veure amb bons ulls els que tenen un establiment en aquesta via. Una proposta que, quant als horaris, deixaria el carrer pràcticament tal com està fins al moment.

“La nostra pretensió és posar ordre en el Carrer Major, ser rigorosos amb les normes, facilitar la vida als veïns i fer-la més atractiva al comerç”, explica Joan Sanchis, coordinador de l’àrea. Els veïns es mostren escèptics perquè tenen la sensació de que “l’Ajuntament ha pres ja la decisió de com actuar en el carrer abans d’escoltar-nos”, referint-se a les multes i advertiments realitzats per la policia en setmanes prèvies.

error: