fbpx

Tornarà a haver bou de les penyes, en maig de 2017

Categories Notícies, Societat

Serà la tercera edició i la iniciativa comença a consolidar-se en el calendari anual, encara que no té una data fixa. Si l’any passat el bou de les penyes es celebrava el 23 d’abril, en 2017 serà el 6 de maig. Així ho han fet saber representants de les penyes Bou i Corda i Pont Vell, els dos col·lectius taurins que s’encarreguen de l’organització de l’activitat.

Tal i com han explicat des de les penyes, n’hi ha un acord amb l’Ajuntament i, a més, s’ha establit com a data el dissabte 6 de maig de 2017 per a que es puga celebrar una nova edició taurina, en aquest cas durnt la primavera.

El bou de les penyes de 2017 seguirà el mateix guió que ha vingut repetint des que s’encetara la proposta en juny de 2015. Es correran els bous amb corda per un itinerari que abastarà Cantereria, Pont Vell, Plaça de Baix i part de la Plaça Major. Seran quatre els astats que eixiran al carrer i, a més de les penyes Bou i Corda i Pont Vell es convidarà a d’altres dos, de diferents poblacions per a que participen.

 

error: