fbpx

Un camió xoca contra la balconada d’un habitatge al carrer Delme d’Ontinyent

Categories Societat

Ja van quatre les vegades que camions al seu pas pel carrer Delme s’han portat per davant balconades dels habitatges de la zona.

Aquest dilluns ha ocorregut l’última. El succés es va produir prop de les dotze del migdia quan un camió de transport circulava pel carrer i a l’altura del número 18 va xocar contra la balconada de l’habitatge que no es troba habitada.

Pel que sembla i segons expliquen els veïns, el conductor del camió s’anava a donar a la fugida quan un veí alertat pel que havia succeït li va fer l’alt i va cridar a la policia local.
A causa de la col·lisió, la balconada ha quedat sense la base i amb els ferros doblegats, per la qual cosa va
ser necessari la intervenció del servei de medi ambient municipal perquè arreplegara tots els rebles que havien caigut a la calçada. No obstant això, la presidenta de l’Associació de veïns de Poble Nou, Trini Belda, alerta que “encara queden dues pedres que no han caigut de la balconada i podria ser perillós”.

Aquest carrer del centre de la ciutat ha svist com en els últims temps el tràfic que circula per ella ha augmentat i amb açò el pas de camions . “No és una via amb les condicions necessàries per al tràfic que suporta diàriament, i per descomptat per al pas de camions. Anem a sol·licitar a l’Ajuntament que col·loquen una placa de limitacions de vehicles pesats per a evitar que tornen a passar aquests accidents”.

error: