fbpx

Un Carrer Major “abandonat per part de l’Ajuntament”

Categories Societat

Un grup de comerciants del Carrer Major ha denunciat l’estat “d’abandonament” al qual està sotmesa aquesta via ontinyentina “per part de l’Ajuntament”. Fa unes setmanes, una representació d’aquest col·lectiu comercial es va reunir amb diferents regidors de l’ajuntament. Aquests van explicar als edils una sèrie de propostes “de baix cost però efectives” per tal de “donar un impuls i més vida al Carrer Major”.

Entre les propostes destacaven “col·locar un panell informatiu a l’inici del carrer amb el nom dels comerços i serveis que es poden trobar, pintar la calçada d’un color cridaner, millorar el mobiliari urbà i substituir les bombetes de la il·luminació”. Però des del consistori van respondre “amb les mesures que ells tenen previst portar a terme en el Carrer Major, de les quals no hem vist cap i la més urgent, el canvi de la il·luminació i la substitució dels fanals en mal estat, tampoc s’ha produït”.

Aquest grup de comerciants diu sentir-se “abandonat” i “com un carrer de tercera. Mentre tot se centra en Martínez Valls, el Carrer Major està completament deixat de la mà. Amb molt poc es podria aconseguir millorar l’aspecte d’aquest carrer” segons expliquen des d’aquest col·lectiu.

La il·luminació és una de les coses que més angoixa està creant entre els comerciants -i molts veïns- del carrer, ja que “des de gener, l’ajuntament té destinada una partida econòmica per canviar les bombetes dels fanals i substituir aquells que estan en mal estat per altres nous. Però no estan fent res”. Des del Govern d’Ontinyent, explicaven a aquest mitjà, fa unes setmanes que “una vegada estiga la intervenció licitada, l’adjudicació serà directa i la intervenció en la il·luminació començarà aviat”.

El Carrer Major continua sent una assignatura pendent per a Ontinyent i els comerciants d’aquesta àrea denuncien que “no s’ha fet res per evitar que aquest carrer estiga en l’estat actual”.

error: