fbpx

Un conductor ebri s’estavella contra la terrassa d’un bar i causa desperfectes

Categories Societat

Eren les 6 del matí del diumenge quan alguns veïns del carrer Pintor Carlets es van alertar d’un fort soroll que procedia del carrer. Es tractava d’un vehicle que s’havia estavellat contra el mobiliari de la terrassa d’un establiment de restauració i oci situat en la via quan tractava d’eixir d’on estava aparcat.

Després d’avisar a la policia, el turisme va continuar el seu recorregut per intentar tornar a aparcar el cotxe, segons relaten testimonis del succés. Però, en intentar-ho “quasi s’encasta contra la terrassa d’un altre local d’oci i restauració situat al final del carrer. I a més, en intentar fer en eixe moment marxa enrere va estar a punt d’emportar-se un piló”, relata l’amo del local que ha patit danys materials.

Finalment, la policia va interceptar el cotxe. Els agents van traslladar al conductor del turisme a les dependències policials per a practicar-li la pertinent prova d’alcoholèmia que “va donar positiva”, per la qual cosa se li atribueix un delicte contra la seguretat vial “en conduir sota la influència de begudes alcohòliques”, segons fonts policials.

L’amo de l’establiment que ha patit els danys materials no ha denunciat el fet encara, “primer volem parlar amb el causant de les destrosses materials i que es facen càrrec dels mateixos”, assegura.

error: