fbpx

Un viatge educatiu d’Ontinyent a Àfrica

Categories Societat

AfricaHugs és el projecte que aquest divendres presentarà a Ontinyent el professor del CEIP Rafael Juan Vidal, Vicent Domingo. Una iniciativa educativa, d’investigació de camp que té per objectiu “mostrar altra realitat d’Àfrica”, explica Domingo, qui ha sigut durant cinc anys, director del Rafael Juan Vidal i on ara és professor de música. Precisament, aquest col·legi és el primer centre involucrat en el projecte de Vicent.

AfricaHugs portarà a Vicent Domingo, al mes de maig, “a agafar-me una excedència per començar el projecte”. Domingo iniciarà aleshores un “periple que em portarà a recórrer bona part dels països de l’Àfrica Subsahariana. L’objectiu és clar i ben definit: donar a conéixer a la societat occidental l’existència d’una altra Àfrica molt diferent de la que estem acostumats a veure als mitjans de comunicació de masses, així com a moltes ONG”, explica Vicent.

AfricaHugs consistirà en la visita d’escoles rurals i urbanes de l’Àfrica Subsahariana amb la intenció de comptar una altra Àfrica que no es coneix  al món occidental.

La presentació oficial del projecte es realitzarà el 22 d’abril al Centre Cultural Caixa Ontinyent, a les 19.45 hores.

error: