fbpx

Un vis a vis amb la música en directe i la gastronomia

Categories Cultura

Gaudir d’una vetlada de música en directe i d’una bona taula és l’objectiu que persegueix ‘Íntims’ una iniciativa de Ad Libitum i el restaurant Blanc i Negre prevista per a tres dijous nit. “Íntims no és un concert clàssic. És un vis a vis entre l’espectador i el músic. Una proposta musical didàctica i en la qual la gent pot aprendre”. Així definia Lluís Muñoz, de Ad Libitum, el concepte dels tres concerts que tindran lloc els dies 23 i 30 de juny i 7 de juliol.

La iniciativa vol captivar al públic oferint-li un menú previ a l’actuació, preparat pel restaurant Blanc i Negre. “El preu de cada ‘Íntims’ és de 25 euros i hi ha un aforament d’al voltant de 50 persones”, detallava Fernando Esteve, gerent de l’establiment en el qual es desenvoluparan els concerts. Quant a les actuacions, que aniran des de la música clàssica fins al jazz, el 23 de juny serà el torn del guitarrista Rubén Parell; el 30 de juny el duo Llatí Blanco, promotor de la música jazz a la Comunitat Valenciana; i el 7 de juliol tancarà ‘Íntims’ David Fons i José Casanova. “Són músics amb un nivell molt alt”, explicava Muñoz. El regidor de Cultura, Álex Borrell mostrava el suport de l’Ajuntament a una “proposta nova, gastronòmica i musical, que segur que té un gran acolliment”, destacava.

Per a poder participar en qualsevol dels tres dijous íntims que proposen Ad Libitum i Blanc i Negre és necessari reservar a través de la pàgina www.blancinegrebar.com o en el telèfon 960 06 38 63.

error: