fbpx

Una direcció de ‘Chimo’ més mediàtica que mai

Moltes són les figures mediàtiques que han manifestat la seua admiració per la interpretació de ‘Chimo’ per a tancar l’Entrada de Bandes. El que més ha transcendit ha sigut el xef internacional José Andrés, qui expressava a twitter: “Sempre succeïx alguna cosa sorprenent a Espanya”, referint-se a aquest acte musical dins de les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent, que enguany dirigia el bocairentí Jaume Blai Santonja. José Andrés, premi princesa d’Astùries de la concòrdia, copresident del Consell Assessor del Govern dels Estats Units en Esports, Fitness i Nutrició, i dues vegades inclòs per la revista ‘Time’ entre les 100 persones més influents del món, compartia en les seues xarxes socials el vídeo municipal de la interpretació d’enguany de la marxa mora més coneguda del Mestre Ferrero.

El cantant i líder del grup musical Zoo, Panxo, també compartia a twitter l’emoció que transmet aquest acte: “A les entrevistes sempre em pregunten que per què tant de moviment musical al País Valencià, especialment a les Comarques Centrals, ací està la resposta”.

La periodista Núria Garrido, amb llarg recorregut com a reportera internacional, apuntava en el seu twitter: “Coses que només passen a la terreta. Brutalíssim”.

Per tant, un acte que els ontinyentins viuen intensament, però aquesta emoció i el poder de la música transcendeixen totes les barreres per fer-se universal.