11 actes de les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent es podran seguir en directe per xarxes socials

Fins a 11 actes de les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent es podran seguir en directe des de qualsevol part del món per televisió i xarxes socials. A la retransmissió de l’Entrada de Moros i Cristians del dia 25 d’agost per part de la televisió pública autonòmica À Punt, qui també assumirà la producció, l’Ajuntament afegirà altres emissions en directe, que es podran seguir per El Periòdic d’Ontinyent.

En concret, els actes que es podran seguir en directe (a més de l’Entrada) seran l’Esmorzar de la Llàgrima; la Presentació càrrecs i Pregó; Concurs de cabs d’esquadra Infantils; l’Entrada de Bandes de Música; Entrada Infantil; Contrabando; Baixada del Crist; Missa Major; l’Ambaixada Mora i l’Ambaixada Cristiana. La realització de tots aquests actes estarà a càrrec d’En Viu Media.

La regidora de Festes, Àngels Muñoz, ha agraït a À Punt “l’aposta per Ontinyent i els nostres Moros i Cristians, un emblema d’Ontinyent i un pol d’atracció a la nostra ciutat en les dates estivals”, destacant també les gestions realitzades des de l’alcaldia per projectar les festes, i l’esforç de l’Ajuntament perquè es puguen seguir altres nombrosos actes en directe a través d’internet.