Qui som

Qui som El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent

Des de 1995 amb la notícia d’Ontinyent i comarca

El dissabte 2 de desembre de 1995, en plena festa popular del Bou en Corda, naix el Periòdic d’Ontinyent. Un mitjà de comunicació local i comarcal assentat en els pilars de la professionalitat i el rigor periodístics.
Després dels seus primers 5 anys de marxa en solitari, i de la mà de l’empresa Gràfiques Ciudad S.A., l’any 2000 el Periòdic d’Ontinyent s’integra dins d’un dels principals grups de comunicació d’Espanya: El Grupo Zeta, dirigit per aquell temps per Antonio Asensio.

Al juliol de 2010 arriba el moment decisiu. El Periòdic d’Ontinyent abandona la seva pertinença al holding multimèdia. Es produeix el canvi de la mercantil que li donava suport fins al moment. El Periòdic d’Ontiyent es veu obligat a ser un mitjà autòcton sense vinculació a cap grup d’implantació nacional. Es torna als orígens, amb adscripció única en el marc local i comarcal.

Són ja 20 anys de periodisme de proximitat. 20 anys donant testimoni escrit de la realitat política, social, econòmica, cultural i esportiva d’Ontinyent i comarca.

Director Periodista

Santiago Sanchis Mullor

Director comercial

Vicente Soriano Mateo

Cap de redacció

Arantxa Vidal Gandía