24 coreografies i 13 centres educatius, a la II Gimnastrada Universitària

Al voltant de 1.500 persones, entre participants i públic, acudiran demà a la II Gimnastrada Universitària que tindrà lloc al Poliesportiu Municipal, una activitat que comptarà amb 24 muntatges coreogràfics expressius i que està organitzada per la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport del Campus d’Ontinyent, l’Ajuntament i la Fundació Universitària Vall d’Albaida.

13 centres educatius de les comarques centrals participaran amb 24 muntatges coreogràfics d’alumnat de Secundària i Batxillerat, a més dels i les estudiants de la Universitat de València, tant del Campus d’Ontinyent com de la capital, incloent-hi també un muntatge d’alumnat de Primària del CEIP Rafael Juan Vidal-La Solana. Al voltant de 600 alumnes de Primària acudiran com a espectadors en aquesta activitat “que reflecteix la identitat d’Ontinyent com a ciutat educadora al crear una simbiosi entre les tres potes de l’educació formal”, declarava el regidor d’Esports i Educació, Óscar Borrell.

Als 13 centres participants se sumarà l’actuació inaugural de Masters Ballet i la cloenda anirà a càrrec del Club de Salt de Corda de Xest.

La II Gimnastrada Universitària començarà a les 9.30 hores i les exhibicions es perllongaran fins a les 14 hores. L’entrada és gratuïta.