46 propostes per al disseny de l’escut de l’Ontinyent 1931 C.F.

Des d’un xiquet de 8 anys que troba a faltar el seu Ontinyent C.F. i que amb la seua proposta planteja la il·lusió pel nou club fins a plantejaments professionals d’estudis de disseny. El concurs obert per a triar el nou escut de l’Ontinyent 1931 C.F. ha estat un èxit de convocatòria amb 46 propostes formulades en apenes uns quants dies de temps per a fer arribar els treballs.

El guanyador sorgirà de les votacions dels aficionats, les penyes (anteriorment de l’Ontinyent CF), la junta directiva i un jurat tècnic. Cada proposta participant rebrà entre 0 i 10 punts, que es podran aconseguir com s’esmena en els posteriors punts.

  • 3,5 punts (35%), de les votacions públiques en la pàgina web. El disseny més votat rebrà 3,5 punts, i els següents obtindran els punts de forma proporcional. Exemple: si el guanyador ha rebut 300 vots i té 3,5 punts, si el següent n’ha rebut 240 tindrà 2,8 vots.
  • Els cinc dissenys més votats en la pàgina web passaran a la final, en la que:
    • Podran rebre 3 punts (30%) d’un jurat mixte entre junta directiva i les penyes. Cada penya tindrà un vot, tenint en compte que cada vot emès atorgarà 3, 2 i 1 punts als seus dissenys preferits. El disseny que més punts reba comptarà amb 3 punts, el segon rebrà 2 punts i el tercer 1 punt, que se sumarà a les de l’afició en el pas anterior.
    • Podran rebre 3,5 punts (35%) d’un jurat tècnic composat per representants o directors dels mitjans de comunicació locals, docents i autoritats locals. Del mateix mode que en el punt anterior, el disseny més votat rebrà 3,5 punts, el segon 2,5 punts, el tercer 1,5 punts i el quart 0,5 punts. Cada persona emetrà tres vots al seu disseny preferit (3, 2 i 1).
  • En cas d’empat en les puntuacions totals (la suma dels tres apartats anteriors), el disseny guanyador serà qui haja rebut més vots per part de l’afició en les votacions rebudes en la pàgina web oficial.

Les propostes ja es poden votar des de hui mateix i fins a demà dimarts a les 19 hores a través de la pàgina web del club.

Podeu consultar les propostes plantejades i dir la vostra opinio:

http://ontinyent1931cf.com/index.php/escuts?fbclid=IwAR27IKaTZiZ4BdTA9lXCMKpaojaPQwmLOWGsP6Q_jVpYNRQt_-RO2iaJVWY