A causa de l’oratge, la Fira es quedarà en Ontinyent una setmana més

Amb motiu de les previsions meteorològiques per a aquest cap de setmana, l’Ajuntament d’Ontinyent ha decidit que algunes de les activitats pensades per a la celebració del 600 aniversari de La Fira queden ajornades fins al pròxim cap de setmana, ampliant-se en una setmana la durada de La Fira.

Segons les dades oferides per Aemet, durant el dia de hui els cels es mantindran coberts, fet que provocarà pluges durant tot el dissabte. Es preveu que les hores amb major precipitació siguen les 12.00 hores, enregistrant-se 0.9 litres d’aigua, i les 15.00 hores, superant els 1.5 litres. No obstant això, les primeres hores de la vesprada, i fins entrada la nit, no s’espera cap precipitació.

Pel que fa al diumenge, des de les 09.00 hores s’esperen pluges que es mantingues fins l’endemà, augmentant la quantitat de litres enregistrats des de les 20.00 hores, amb 0.5 litres, fins a les 00.00 hores del diumenge, on es preveu una acumulació de 3.5 litres per metre quadrat.

Ateses les indicacions de l’Agència Estatal de Meteorologia, des de la pàgina web de l’Ajuntament de la ciutat es comunicava que tant la Fira de l’Automòbil, Firauto, com el nou espai de la Fira del Comerç, així com els espectacles de carrer programats per a aquest cap de setmana. A més, el sorteig de samarretes, borses d’aniversari de la fira i els vals descompte de 3.000 degustacions de Coca de Fira també es traslladaran al cap de setmana vinent. No obstant això, el Dia de la Bici característic del dilluns de Fira queda suspés a causa de les prediccions meteorològiques.

Així i tot, durant aquesta primera setmana es podrà gaudir d’atraccions mecàniques i dels llocs de venda que es troben al llarg de tot el recinte firal, els quals romandran a la ciutat fins al pròxim cap de setmana. D’aquesta manera, La Fira d’Ontinyent no queda suspesa ni ajornada, sinó que s’allarga un cap de setmana més per a realitzar els actes programats amb motiu del 600 aniversari.

Pel que fa a la ruta cicloturista ‘Pedalejant Ontinyent’, organitzada per l’Oficina de Turisme del municipi i Lasaria Turismo, aquesta segueix en peu. L’activitat, de fàcil nivell i pensada per a totes les edats, proposa una visita als “racons que encara conserven el millor paisatge agrícola i tradicional d’Ontinyent”, segons l’organització. Per participar serà necessària la inscripció mitjançant correu electrònic a oninyent@turistinfo.com o per telèfon: 962916090.