“A hores d’ara no sabem com es resoldrà la lliga aquest any”

Al mes de febrer El Club Deportivo Ontinyent asignava a Pablo Iglesias com el nou tècnic que s’encarregaria de dirigir l’equip en substitució d’Àngel Guarner. D’aquesta manera l’ontinyentí tornava al club en el qual es va formar com a jugador i després com a entrenador. Començava així una etapa il·lusionant i un dur treball per alçar a un equip que s’havia situat per davall dels llocs de play-off, objectiu que s’havia marcat el conjunt per aquesta temporada. Després d’alguns entrenaments i partits disputats, el Covid-19 ha fet saltar pels aires aquest projecte que tornava a il·lusionar. El Club Deportivo EB Ontinyent suspenia tota activitat el 12 de març.

Per la seua banda, la Federació Valenciana de Futbol emetia un comunicat en el que “suspenia de forma indefinida les competicions autonòmiques a causa de la crisis del Covid-19”. Davant d’aquesta situació, Pablo Iglesias afirma que “la federació ha informat que les lligues s’acabaran, però açò és molt difícil, perquè en estiu fa molta calor i jugar cada pocs dies per recuperar partits és complicat en l’àmbit del futbol amateur, així que a hores d’ara no sabem com es resoldrà la lliga aquest any”.

Els jugadors del primer equip del CDO, “estan seguint unes rutines d’exercici via skype realitzades pel preparador físic del conjunt, Enrique Arca”, encara que per a Iglesias, “aquesta forma de fer exercici està molt allunyada de fer-ho en el camp de futbol”, lamenta.