ABSOLUCIÓ PER A JORGE RODRÍGUEZ

El cas Alqueria sembla que pot tocar a la seua fi. Apenes dos dies després de la celebració de les Eleccions Locals, la justícia acaba de pronunciar-se i ha decidit absoldre a l’alcalde Jorge Rodríguez dels delictes pels quals estava investigat i encausat.

Segons la sentència que acaba de facilitar la part defensora queda absolt dels delictes de prevaricació administrativa i malversació de fons públics i falsificacio documental dels quals venia sent acusat. Juntament a l’absolució de l’alcalde Jorge Rodríguez també han quedat exonerats Ricard Gallego i Manuel Reguart que ocupaven càrrecs com a cap de gabinet i assessor en la presidència de la Diputació de València

El cas Alqueria es va destapar en l’estiu de 2018 quan el que aleshores era President de la Diputació de València i alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez era detingut en una operació policial que pressumptament volia destapar un cas de corrupció a la institució provincial. Després de més de tres anys de sumari judicial i de la vista oral que es va celebrar entre setembre i novembre passats, ara s’acaba de dictar la primera sentència.