Accident mortal a Castelló de Rugat

Una persona ha mort i altres tres han resultat ferides en un accident a l’altura del km 17 de la CV-60, en el terme de Castelló de Rugat. Els bombers han rebut l’avís a les 11.28 hores. Fins al lloc dels fets s’han traslladat dues dotacions i el sergent del parc d’Ontinyent, a més d’una altra dotació dels bombers de Xàtiva. Pel que fa als mitjans sanitaris, el CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU, dues unitats de SVB i un metge d’Atenció Primària.

Segons el Consorci Provincial de Bombers de València, a l’accident s’han vist implicats tres vehicles. Mentre que els mitjans sanitaris s’han fet càrrec dels tres ferits, els bombers han hagut d’excarcerar una víctima mortal, una dona de 70 anys.

Quant als tres ferits, un home de 71 anys, que presentava politraumatisme, ha sigut evacuat pel SAMU a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva. Les altres dues persones ferides són una dona de 40 anys i una xiqueta de 5 anys, totes dues han sigut assistides per policontusions i traslladades en una ambulància de SVB a l’Hospital Francesc de Borja de Gandia.