fbpx

ACPVALL celebra el seu 25 aniversari

Amb motiu de la celebració del 25 aniversari del col·lectiu ACPVALL (Asociación de Constructores y Promotores de la Vall d’Albaida), des del 12 d’abril s’han estat organitzant una sèrie d’esdeveniments duts a terme per la pròpia associació que conclouran el pròxim mes de setembre. Acompanyant tres jornades tècniques relacionades amb la construcció, aquest dijous es celebrava, a la finca La Clariana, el sopar de celebració organitzat per les 21 empreses que hi formen part del col·lectiu.

Davant la situació que vivia la localitat d’Ontinyent, s’havia estat barallant, des d’hores abans, la possibilitat d’ajornar l’esdeveniment però, el mateix matí del dijous, es decidiria finalment seguir avant amb el sopar organitzat. Com va afirmar l’expresident de l’associació, José Vicente García, homenatjat a l’acte: “la ciudad debe seguir viviendo, trabajando y en marcha, no se para”.

L’esdeveniment conclouria amb l’entrega de reconeixements als dos expresidents, José Vicente García i Enrique Penadés. Va ser Rosario Penadés qui va rebre el guardó en nom de la família Penadés i qui va dedicar unes emotives paraules al recordar son pare. Finalment, seria Jaume Peris qui va reconéixer el paper de les empreses del sector de la construcció a favor del benestar de la ciutat i la comarca.