Activitats per a les vacances de Nadal en l’Espai Jove

L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la Regidoria de Joventut ha presentat el seu “Nadal Jove”, una oferta d’oci cultural per a aquestes vacances. Des del passat dia 26  i fins al 3 de gener s’han programat, en l’Espai Jove, una sèrie d’activitats acompanyades de serveis de wifi gratuïta, lectura i jocs de taula.

El regidor de Joventut, Jordi Vallés, explicava que “sempre tenim en compte les opinions i suggeriments dels i les joves. La programació de Nadal mostra una vegada més, l’aposta que el Govern d’Ontinyent fa pel jovent de la ciutat amb una programació estable i de qualitat, que permetrà als i les nostres joves gaudir d’activitats diverses durant aquests dies”, manifestava.

En aquest sentit, la programació incloïa la passada setmana  campionats de billar i futbolí. Hui dilluns hi haurà cinema i, el dijous dia 2, la programació continuarà amb jocs de taula. Mentre que el divendres 3 se celebrarà un torneig de Play Station 4.

A més de les activitats programades, s’oferirà servei de wifi gratuïta, de lectura i jocs interactius, així com jocs de taula, tenis taula, futbolí i taula de billar. Cal recordar que l’Espai Jove romandrà obert el 30 de desembre, i el 2 i 3 de gener, en horari de 17.00h a 20.00h.