fbpx

Ad Libitum i Vidrios San Miguel, guanyadors de la 2a edició dels Premis Sergio Pomar

Els Premis Sergio Pomar Montahud a la iniciativa empresarial, que de manera biennal concedeix COEVAL, ja tenen guanyadors en la seua 2a Edició: Vidrios San Miguel i Ad Libitum. Així ho va acordar recentment la seua Junta Directiva de manera unànime, atenent la proposta formulada per la Comissió creada a aquest efecte i composta per directius i tècnics de la confederació.

Per a COEVAL aquests premis “són molt importants, ja que honren la memòria, el compromís i la dedicació del valldalbaidí Sergio Pomar Montahud, autèntic exemple tant en l’àmbit empresarial com en el social i cultural”.

Des de COEVAL han destacat d’Ad Libitum la seua evolució “des dels seus modestos començaments com una escola de música fins a convertir-se en una empresa multidisciplinària amb un total de 25 centres de música i més de 100 professors”, així com la creació de la metodologia I-Musi, les colònies d’estiu, certàmens, l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent o la banda ‘Tot per la Música’, entre altres.

Pel que respecta a Vidrios San Miguel, l’empresa situada a Aielo de Malferit es va crear en 1985 i té en l’actualitat 370 treballadors. “El seu compromís amb el medi ambient l’ha portat a utilitzar com a única matèria primera per als seus productes el vidre reciclat”
Aquesta és unaempresa reconeguda per combinar de manera eficient l’última tecnologia amb les tècniques tradicionals de fabricació del vidre, disposant d’una gamma de més de 25.000 productes entre formes, colors i grandàries que abasten des del servei de taula a articles per a decoració.

El lliurament dels premis tindrà lloc el pròxim dijous,16 de novembre, en el Centre Cultural de Caixa Ontinyent.