Adjudicades les obres per acabar el nou Hospital d’Ontinyent

La Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana ha procedit a l’adjudicació  per un import de  6.227.408,99 euros a l’empresa OHL les obres que completaran el nou Hospital d’Ontinyent amb l’adequació i muntatge dels espais destinats a Cafeteria, Cuina, Àrea d’Esterilització, Quiròfans i Sales Blanques. L’adjudicatària serà l’empresa Obrascon Huarte Lain SA (OHL), la mateixa que ha executat les obres ja realitzades i que s’han recepcionat ara de forma parcial.

En total la Conselleria de Sanitat amplia a més de 50 milions d’euros la inversió en les obres del nou centre sanitari, xifra notablement superior als 42 milions que estaven previstos el passat mes de juny. Cal recordar que esta adjudicació s’afegeix a les realitzades des de novembre per un import superior al milió d’euros per a diversos lots i paquets per a aparells de diagnòstic com odontologia, oftalmologia, colposcopia, endoscopia, otorriniolaringologia, electrocardiograma, i instrumental divers; a més del subministrament instal·lació i posada en marxa d’elements relatius a l’equipament de vigilància.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, han mantingut aquesta stmana una reunió amb l’equip directiu del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, per fer seguiment de diverses qüestions d’interés per a la ciutat en matèria sanitària.