Aielo de Malferit inaugura l’exposició d’arts plàstiques i visuals ‘Aielo + Cultura=Talent Visible’

Demà 17 d’octubre la localitat d’Aielo de Malferit inaugurarà l’exposició col·lectiva ‘Aielo + Cultura = Talent Visible’. Una cita amb les arts plàstiques i visuals a la població.

La mostra té per objectiu visibilitzar i donar suport a les creadores i creadors vinculats a Aielo de Malferit, oferint-los la possibilitat de mostrar el seu talent en un espai expositiu tan especial per a l’ocasió, com és el pati del Palau Castell de Malferit. En definitiva fer valdre la creativitat aielonera, enllaçant la seua activitat amb els discursos actuals de creació artística.

L’acte, que tindrà lloc a les 18.30 hores, comptarà amb la presència d’artistes locals i de poblacions veïnes com Llorenç Barber, Salvador Mollà, Lola Castelló, Elvira Aparicio, Lluci Juan, Alba Aparici, Robert Bravo, Rosario Giménez i Inma Aparici. També assitiaran representants d’associacions i entitats culturals de diferents parts del territori valencià i col·laboradors en el projecte com la historiadora i crítica d’art Irene Ballester.

Per assistir caldrà reservar prèviament mitjançant el WhatsApp al telèfon 695796825. A més es podrà visitar l’exposició al pati del Palau Castell de Malferit, a partir del dia 19 d’octubre, de dilluns a divendres i en horari de 10.30 a 14.30 hores.

L’exposició, comissariada per l’artista aielonera Lluci Juan, compleix amb les Bones Pràctiques Professionals, un dels punts més reivindicats pels professionals del sector cultural durant els últims anys.

Durant la visita es podrà gaudir, tant dels referents de trajectòria consolidada com de les propostes d’artistes novells que expressen la seua visió dels llenguatges avantguardistes, la natura, la societat, etc., des de diferents llenguatges creatius, i d’altra banda, al llarg del mes de novembre es presentarà el catàleg de la mostra.