Aielo es reuneix amb el Departament de Salut davant la falta de metges en el centre de salut

L’alcalde d’Aielo de Malferit Juanra Espí s’ha reunit recentment amb la Gerència i la Direcció d’Atenció Primària del Departament de Salut Xàtiva Ontinyent. L’objectiu d’aquesta trobada ha sigut traslladar els responsables de Sanitat la preocupació de la població davant de la falta de metges en el centre de salut.

Des de la direcció d’atenció primària s’ha informat sobre les dificultats existents per a la cobertura total de les substitucions per vacacions. Indicant que s’estan cobrint amb els recursos disponibles en el departament: oferint atenció als pacients en un altre centre de la zona i traslladant professionals d’altres centres a Aielo, reconeixent també, les limitacions per la carència de facultatius per a ser contractats en les borses de treball, situació que ja és coneguda per tota la població.

Durant la reunió la direcció d’atenció primària ha proposat la possibilitat sobre la qual ja es treballa, d’oferir jornades especials de treball a les vesprades als facultatius que es disposa amb l’objectiu de millorar l’assistència a la ciutadania en la mesura que siga possible.