Ajornen Firauto i les novetats d’enguany de la Fira per a la pròxima setmana

A causa de les previsions climatològiques que hi ha previstes per a aquest cap de setmana a Ontinyent, l’Ajuntament ha decidit ajornar les principals novetats previstes per a la Fira d’enguany, així com, l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida, també postposa Firauto per al pròxim cap de setmana.

Des del consistori han informat que “davant les adverses previsions climatològiques, Firauto i el nou espai dedicat als comerços de la ciutat, així com, els espectacles de carrer previstos per a aquest cap de setmana, es traslladen al segon cap de setmana de Fira. Els sorteigs de samarretes, borses d’aniversari i vals descompte per a les 3.000 degustacions previstes de coca de Fira també es traslladaran als dies 23, 24 i 25 de novembre”. Al mateix temps, el Dia de la Bici, previst per al dilluns de Fira, “també s’ha suspés”.

Per contra, demà, dissabte, diumenge i dilluns “sí que es podrà gaudir d’atraccions mecàniques i llocs de venda disposats al recinte firal, que romandran a la ciutat el pròxim cap de setmana”, informen des del consistori.

Tanmateix, l’Ajuntament ha confirmat que “el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, assistirà aquest divendres a l’acte inaugural de l’edició del 600 aniversari de la Fira d’Ontinyent, que tindrà lloc demà, divendres, a les 19.30 h, a la Sala Gomis”. En aquest espai, “tindrà lloc un acte que inclourà una introducció històrica, la projecció del documental ‘la Coca de Fira’; una adaptació de la representació teatral de ‘La Fira, una història d’històries’ i un reconeixement a les persones i entitats participants al 600 aniversari”, segons manifesten des del consistori.