Albaida se’n puja al “tren” d’Ens Uneix com amb la idea del canvi

La Sala Gòtica del Palau dels Milà i Aragó d’Albaida acollia aquest divendres la roda de premsa de presentació d’Albaida. Ens Uneix, una nova formació política que naix al municipi amb David Vila, Marta Berenguer i Ignacio Soler com a primeres cares visibles i que es presenta com a ferramenta de canvi per fer créixer i millorar el municipi.

L’alcalde d’Ontinyent, secretari general d’Ens Uneix, Jorge Rodríguez, felicitava els tres futurs candidats “per la seua valentia, per voler aprofitar l’oportunitat de donar un nou caràcter i ritme de treball a l’Ajuntament d’Albaida. Aquests són els fonaments per construir un projecte on són benvingudes les persones en trellat per damunt de les sigles, que posen per damunt l’interés de la ciutat a cap altre”.

La presentació del partit, que comptava amb la presència de simpatitzants d’Ens Uneix al municipi i de militants de localitats com Atzeneta d’Albaida, Benissoda, Benicolet o el Palomar, era conduïda per Marta Berenguer, qui destacava que “Ens Uneix pot ser la ferramenta de canvi que Albaida necessita”. David Vila exposava la validesa del model d’èxit d’Ens Uneix a Ontinyent, “un espill per impulsar un nou reenfocament orientat cap a creixement, a fer el poble més habitable, confortable i afavorir el creixement. Ens Uneix és un tren que Albaida no ha de deixar passar”, manifestava.

Pel que fa a Ignacio Soler, actual regidor no adscrit en l’Ajuntament, valorava l’interés afegit d’un enfocament comarcalista. Ens Uneix es presenta en quatre localitats com som Albaida, Atzeneta, Benissoda i el Palomar, on podem fer accions conjuntes molt interessants”. Soler també posava en relleu la necessitat de noves polítiques urbanístiques al municipi per fer front a l’envelliment urbà d’algunes zones.

L’addició de la llista d’Albaida pot ser també clau perquè el partit mantinga la representació en la Diputació, un aspecte que l’actual diputada Natàlia Enguix destacava com a “molt important, ja que en València Ens Uneix lluita i treballa pels interessos dels pobles de la comarca, i és molt important que la Vall d’Albaida tinga una veu pròpia en València”, assenyalava.