Álex Mollá, bronze en la Copa de Judo celebrada a Ontinyent

El Club de Judo Fon Do Kan d’Ontinyent va ser l’amfitrió, aquest recent dissabte, de la Copa de Judo de la Federació Valenciana en categories de base i el Campionat Autonòmic Absolut. Una cita que tenia lloc en el pavelló del poliesportiu i que reunia al voltant de 500 judokes entre el matí i la vesprada.

La competició del matí, inclosa dins dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, és la que va comptar amb representació del club ontinyentí entre els participants. Així, des del Fon Do Kan van competir en categoria cadet (-48 kg), Blanca Notario; mentre que en categoria infantil participaven Leo Figuera i Manel Montava (-38 kg), Martín Pla (-50 kg) i Neus Pla (-57 kg). Va ser en aleví (-50 kg), on el club va aconseguir el millor resultat, amb el bronze d’Álex Mollá. En últim lloc, en benjamí (-26 kg), Jeremi Fajardo s’estrenava en la competició.

A la vesprada, el Campionat Autonòmic Absolut va concentrar a 70 participants que es jugaven el pas al Campionat Nacional. Entre els competidors es trobaven medallistes europeus i seleccionats olímpics.