Altra nit marcada pels robatoris en casetes a Ontinyent

Fa apenes una setmana, des del Periòdic d’Ontinyent informàvem sobre diferents robatoris succeïts a la localitat d’Ontinyent, tant a casetes com a cases i establiments, al llarg de la setmana. Hui, una veïna del camí Mossen Conca (part de dalt de la urbanització El Pilar) ens comunica que la passada nit del divendres, va trobar sa casa completament rebolicada en arribar cap a les 22:50 hores.

Amb la caseta d’aquesta veïna sumen quatre les vivendes assaltades en apenes una hora, entre les 20:30 i les 21:30 hores, de la zona de Casa Coll, aconsseguint efectuar el robartori en tres d’aquestes i quedant una quarta amb la finestra forçada, tot i haver deixat la propietària la televisió encesa al abandonar la casa per menys de mitja hora.

Segons els veïns involucrats, es pensa que pot tractar-se de la ja coneguda “Banda dels Motxileros”, ja que únicament van sostraure joies i diners. Segons ens conta la veïna afectada, els lladres van “rajar” l’armari de dalt a baix amb intenció de trobar la caixa forta que podien haver suposat que tindria la família.

Els primers efectius policials en arribar van ser els de Policia Local, degut a que la Guàrdia Civil ja estava actuant a altra caseta. Diferents veIns ens confirmen que, al igual que els veïns del Camí la Pólvora, han creat el seu propi grup de WhatsApp “Vigilància de casetes” per donar-se suport davant nous possibles intents de robatori.