Alumnat de 18 municipis juguen la final de Secundària de “Pilota a l’Escola” al trinquet municipal d’Ontinyent

Alumnat de centres educatius de 18 municipis de tota la Comunitat Valenciana participaven aquest dimecres en les finals autonòmiques de Secundària del programa Pilota a l’Escola“, que s’han disputat al trinquet municipal d’Ontinyent. La XVII edició del programa aquest curs 2022-23 a tornar a comptar amb la participació de milers de xiquets i xiquetes dels centres educatius de Primària, Secundària i FP de la Comunitat Valenciana Després de les finals comarcals, a la final de Secundària han arribat 18 educatius de tot el territori.

D’entre els equips participants, s’ha proclamat guanyador en 1r cicle l’equip de l’IES Doctor Lluís Simarro Lacabra de Xàtiva, quedant 2n l’equip local del Col·legi la Concepción d’Ontinyent i 3r l’IES Escultor Francesc Badia de Foios. En 2n cicle quedaven en 1r i 3r lloc dos equips de l’IES Les Foies de Benigànim, i, en 2n lloc, l’IES Josep Iborra de Benissa. També participaven IES la Nucia; IES Joan Coromines de Benicarló; Col·legi Hernández de Castelló (Ribera Alta); IES La Foia d’Elx; Escola La Masia de Museros; IES Luis García Berlanga de Sant Joan d’Alacant; IES Andreu Sempere d’Alcoi; IES Vall de la Safor de Vilallonga; IES Gilabert de Centelles de Nules; IES Fra Ignasi Barrachina d’Ibi; IES Mediterrània de Benidorm; IES Pedreguer i IES Didin Puig de Guadassuar.

L’acte de lliurament de trofeus comptava amb la presència dels regidors Òscar Borrell i José Antonio Calabuig Oviedo, qui felicitaven l’organització i l’alumnat participant, al que animaven a continuar gaudint de l’esport autòcton.