Amador Martínez, bronze mundial en carrera d’obstacles

L’ontinyentí Amador Martínez ha aconseguit pujar al podi en tercera posició i, per tant, penjar-se al coll la medalla de bronze en els campionats mundials de carrera d’obstacles que s’han celebrat a Costa Rica.

Amador Martínez parava el cronòmetre en 1 hora, 29 segons i 31 dècimes en la prova de 15 kilòmetres i dins de la categoria per a atletes entre els 50 i els 54 anys d’edat.

La competició dins dels OCR World Championships tenia prevista per al dissabte 24 d’agost la prova denominada Standard, modalitat individual, al llarg de 15 kilòmetres i una disposició de 40 obstacles. Tot això es desenvolupava en un circuit dins de la Finca Doka, al terme d’Alajuela, al nord de la capital San José. El d’Ontinyent va completar una prova quasi perfecta, aconseguint el tercer millor temps entre tots els participants.

Cal apuntar que la selecció espanyola, de la qual formava part Amador Martínez, estava integrada per 25 atletes, dels quals, fins a 9 d’ells van aconseguir medalla.