Amb l’encesa de l’arbre, s’inicia la campanya nadalenca ‘Ontinyent Il·lusiona’

Aquest divendres, a les 20.15 hores, tenia lloc a la plaça de la Concepció l’encesa de l’arbre de Nadal. L’acte, que va comptar amb un espectacle musical de nadales interpretades per part del cor del Col·legi Santa Maria, suposa l’inici de la campanya Ontinyent Il·lusiona 2018, la qual compta ja amb la seua setena edició.

Per a les setmanes vinents, i ocupant part del calendari fins al mes de gener, l’Ajuntament d’Ontinyent, conjuntament amb la Diputació de València i la Generalitat Valenciana, ha organitzat una sèrie d’activitats amb intenció de fer-les arribar “a tots els barris de la ciutat, per tal que menuts i majors, veïnat i visitants en general puguen gaudir més i millor del Nadal a la ciutat”, segons explicava Pablo Úbeda, regidor coordinador de l’àrea de Política Econòmica.

Pel que fa a la programació, a aquesta edició d’Ontinyent Participa destaca el setè festival de circ i teatre al carrer, que es desenvoluparà entre el divendres 21 de desembre i el dimarts 2 de gener de 2019. A l’agenda teatral es troben distintes representacions a la plaça de la Concepció, així com l’establiment d’un espai d’experimentació, joc lliure i jocs tradicionals pensat per a tots els públics.

L’animació i els tallers infantils, la carrera San Silvestre, el mercat de Reis, el campament de Jacobo, la cavalcada dels Reis Mags i un gran nombre d’iniciatives comercials amb sortejos i concursos són algunes de les activitats pensades per fer del Nadal un temps de trobada a la ciutat.