Ana Tauste, 3a en la Copa d’Espanya CXM

La corredora, Ana Tauste, a Cantabria.

L’esportista Ana Tauste, de l’equip ontinyentí Like Sport-Lurbel Team s’ha proclamat tercera en la Copa d’Espanya de Carreres per Muntanya (CXM) de la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada, que tenia lloc el recent cap de setmana a la localitat càntabra de Vega de Pas. Concretament, Tauste va competir en la modalitat de Kilòmetre Vertical.

Aquesta cita esportiva era la quarta i última prova de la Copa d’Espanya. En ella es va mesurar “als millors corredors en l’àmbit nacional en la disciplina més explosiva de totes”, expliquen des del Lurbel Team. La primera prova de la copa va ser en Güejar Sierra (Granada), on va quedar 4a. La següent cita era a la Serra de Mágina (Jaén), on no va aconseguir una posició bona per sumar punts. La tercera cita va ser a Roquetes (Tarragona) i Ana no va poder disputar-la per problemes tècnics. Així arribava a l’última prova, en la qual Tauste ha hagut de lluitar amb altres quatre corredores per eixe tercer lloc.

“Estic encara assimilant tot. Tenia molta incertesa, no arribava amb bones sensacions, però les ganes i la il·lusió em van portar a aconseguir l’objectiu final”, explica l’esportista. D’altra banda, l’equip ontinyentí també va estar representat en el Campionat Autonòmic de KV FEMECV al Puig Campana, on Rosa Lara va proclamar-se campiona. A més, Alba Sanegre, qui debutava en aquesta disciplina, quedava subcampiona i primera promesa. En categoría masculina, Adrián Ivars era segon i Carlos Ciprés, tercer.