Aquesta és la capçalera de la llista municipal de Compromís per Ontinyent

Compromís per Ontinyent ja té els llocs d’eixida per a la llista de les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. L’assemblea local decidia per unanimitat que Maria Àngels Moreno Martínez, Gabriel Portero Valls i Helena Gandia Galbis ocupen els llocs 2, 3 i 4 de la candidatura respectivament, que acompanyaran al candidat a l’alcaldia, Nico Calabuig.

El candidat a l’Alcaldia d’Ontinyent i portaveu municipal de Compromís, Nico Calabuig, apuntava que “és tot un honor poder anunciar que persones amb tanta preparació, estima per Ontinyent i participació social com M. Àngels Moreno, Gabriel Portero i Helena Gandia m’acompanyaran en la capçalera de la candidatura. Vull agrair-los la seua implicació en el repte de guanyar l’alcaldia. Som un equip divers i molt il·lusionant, preparat per a treballar de la mà de la ciutadania en donar un nou impuls al nostre municipi”.

D’una manera més detallada, Maria Àngels Moreno Martínez, actualment regidora de l’Ajuntament d’Ontinyent, té 40 anys. És llicenciada en Filosofia per la Universitat de València, i és professora a l’IES Pou Clar d’Ontinyent, al Cicle Superior de Promoció de la Igualtat de Gènere. Ha coordinat iniciatives culturals com ‘Mon.doc’ de Montaverner i ‘el programa Poble Nou Endins’, a més de col·laborar amb diverses entitats socials.

Una de les novetats de la llista és el número 3, Gabriel Portero Valls, de 48 anys. Llicenciat en Matemàtiques per la Universitat de València i ha exercit de professor d’aquesta matèria en diverses ciutats i instituts i, actualment, és professor a l’IES Pou Clar. És músic i forma part de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent. Ha sigut membre de diferents entitats juvenils i festives de la ciutat.  

Tanca els llocs d’eixida de la llista de Compromís per Ontinyent Elena Gandia Galbis, que té 52 anys. Especialista d’infermeria obstètrica-ginecològica. Ha treballat com a comare als hospitals de Xàtiva i Alcoi. A Ontinyent ha treballat des de 2006 al Centre de Salut i en 2019 es va incorporar al paritori de l’Hospital d’Ontinyent. Ha estat formadora en la seua especialitat en diverses entitats i associacions i és sòcia de l’Associació de comares de València i de Lligam. Va ser guardonada amb el Premi 8 de Març de l’Ajuntament d’Ontinyent en 2017 i és membre de la Comissió d’igualtat i violència de gènere del departament sanitari Xàtiva-Ontinyent.