Arranca l’autocine amb el clàssic ‘Grease’

La projecció de ‘Grease’, un dels majors clàssics de la història del cinema musical, servirà aquest divendres 10 de juliol per arrancar la programació del nou autocine d’Ontinyent al pàrquing adjacent al col•legi Martínez Valls, organitzada per l’Ajuntament, l’Associació Veïnal del barri de Sant Josep i el Cine Club Utiye.

Segons explicava el regidor de Cultura, Àlex Borrell, l’autocine, inclòs a la programació de ‘Cultura de Barri’, substitueix el ‘Cinema a la Fresca’ que s’anava oferint en estiu a la pista coberta del CEIP Vicent Gironés, “de manera que la ciutadania puga seguir gaudint del cinema en condicions de seguretat, davant la situació que estem vivint amb la Covid-19”, assenyalava. En concret, s’han previst inicialment 4 sessions per als divendres 10, 17, 24 i 31 de juliol, sempre a les 22:00 hores, tot i que els vehicles han d’acudir a les 21:30 per tal d’organitzar la seua col•locació. Després de ‘Grease’, les següents projeccions previstes són les d’ ‘Indiana Jones a la recerca de l’Arca Perduda’, ‘Avatar’, i ‘Mad Max Fury Road’.

A l’autocine es comptarà amb una pantalla de 7 metres d’alt per 5 d’ample, a una alçada de 3 metres, enfront de la qual hi haurà espai per a 128 cotxes, repartits amb la separació necessària entre ells. El so de la pel·lícula arribarà a través dels receptors de ràdio dels vehicles o dispositius que es porten dins d’ells. L’accés i eixida al recinte es farà per llocs diferenciats, sota la supervisió de la Policia Local. Les entrades es vendran a l’accés del mateix autocine per part de l’Associació Veïnal del barri, prenent les corresponents mesures de seguretat, al preu de 5 euros per vehicle, independentment de la xifra d’ocupants.