Arriba el primer restaurant hawaià al Teler: ‘Koko’

La vida al centre comercial El Teler va tornant a poc a poc. L’oferta gastronòmica de la ciutat es veurà incrementada els pròxims dies, i és que el dijous 25 de novembre El Teler inaugurarà un nou establiment. Aquesta vegada serà un restaurant de menjar hawaià: ‘Koko’. Serà a partir de les 19:30 hores, quan els aliments més exòtics de les illes de Hawaii arribaran a Ontinyent de la mà d’uns cuiners disposat a oferir una experiència inigualable.

‘Koko’ pertany a Luam Imu, un grup de restaurants disposats a transmetre la diversitat, amor per la terra i l’alegria de Hawaii. És per això que tots els establiments d’aquesta companyia guarden una estètica singular per transportar al client a una atmosfera tropical. El grup rendeix homenatge a aquesta cultura, que al mateix temps, s’enriqueix d’altres com l’estadounidense, la portuguesa, la japonesa, la filipina o la polinèsia, entre altres.

En hawaià ‘Luau’ és una festa on se celebra la vida en ocasions tan especials com aniversaris, graduacions, etc. Tanmateix, també fa referència a les fulles de la planta Taro, servides en aquests banquets. I amb aquesta essència arriba ‘Koko’ per seduir el paladar ontinyentí.