Arriba la revolució de les motos elèctriques amb disseny a la carta

IMR Electrics, empresa sorgida a la Vall d’Albaida, acaba de llançar els primers prototips de motocicletes elèctriques a les nostres comarques.

“Hem creat un producte que no contamini, ni des del punt de vista ambiental ni de forma acústica”, explica Juanvi Sempere, promotor de la iniciativa.

Els primers fruits d’aquesta idea, que com altres negocis i oportunitats sorgeixen en els pitjors moments, s’ha forjat en plena pandèmia, encara que Juanvi Sempere els portava planj des de feia anys. Aquesta setmana s’han posat a la venda quatre models. Ha estat el mateix Juanvi qui els ha dissenyat. Ho ha fet a partir de les possibles combinacions que li ha proporcionat el fabricant. El resultat han estat models de ciclomotor i moto, equiparable a 125, realitzats a la carta. “Entre els models que hem dissenyent en tenim un que s’ha pensat de manera expressa per als repartidors de menjar a domicili, adaptant el vehicle a les seves necessitats de treball”.

Les motos de IMR Electris apareixen per convertir-se en alguna cosa més que un bé de consum. “Volem incidir en un canvi de cultura. Són vehicles pràctics, sobretot per a la circulació urbana i que vénen a repercutir en un estalvi, d’una banda econòmic per a les butxaques dels particulars, i d’altra banda en un estalvi per al planeta “.Les unitats IMR Electrics es fonamenten en alguns elements compartits: Presenten tres potències de velocitat; possibilitat d’arrencada sense clau; bateries; connexió bluetooth en el mateix vehicle; carregador d’USB; il·luminació LEDEl consum elèctric presenta una despesa mitjana de 30 cèntims per cada 100 quilòmetres (sempre en funció de la tarifa elèctrica pròpia contractada). En els ciclomotors lautonomia de funcionament pot arribar fins als 150 quilòmetres. En les motos equiparables a 125 c.c., l’autonomia arriba als 120 quilòmetres.