Atenció, perquè l’oratge pot canviar durant les festes

Les previsions van canviant, fins i tot per hores. Però cal estar molt atents a la possible inestabilitat que ens podria visitar durant les festes de Moros i Cristians. Si bé està clar que el divendres, dia de l’Entrada, està assegurat el bon oratge per a l’acte central de les festes, la cosa sembla que variarà a partir del dissabte.

En la predicció que realitza Jordi Payà, a la secció Oratgenet que es pot consultar en la nostra web, avança que haurem d’estar molt atents a un embossament d’aire fred que es despenjarà des de l’Atlàntic entrant a la Península Ibèricai per l’oest. Si van cumplint-le les previsions tindrem un oratge més variable i insegur des de dissabte, però no serà fins a mitjans de la setmana que ve quan l’aire fred creue  la Comunitat Valènciana i puguem tindre pluges de més entitat.

De fet dissabtediumenge i dilluns tindrem el cel més ennuvolat, més cobert i pot ser temperatures lleugerament més baixes (un parell de graus com a molt). A Ontinyent, podríem tindre algun episodi de pluja, quasi per sorpresa. Les previsions apunten, sobretot, cap al dilluns, dia de les Ambaixades, encara que no cal descartar res per a dissabte i diumenge.